Opgradering af Smart House System

Opgradering af Smart House til nyeste version.
Få et tilbud på en opgradering af jeres ældre smart house system.
Få mulighed for at få Brugerflade på din Telefon, Ipad, Computer, ja alt med en browser, lav datalogning, og hold øje med temperaturen i eks. Huset. Udskift dine gamle lysdæmpere i tavlen, og du kan bruge LED pærer samt indstille lysdæmper niveauet fra telefonen osv. Åbne protokoller som BACNet og Modbus er en del af den nye kontroller. Mulighed for energimålere og data opsamling osv.
Carlo Gavazzi udviklet det nye SH2DUG24 bus modul, så man med en ny kontroller, kan erstatte alle de ældre kontroller typer, uden at skulle skifte andre komponenter i installationen. På den måde tilbyder vi vores kunder en opgradering af den eksisterende installation, uden at skulle udskifte hele systemet.
Opgraderings pakke fra smart house solution danmark

Ring eller skriv på.

Tlf.: 31597010

Mail.: info@smarthousedanmark.com

faceBook.:SmartHouseDanmark

SMART-HOUSE

Smart-House er velegnet til styring af lys, ventilation, varme, alarmer mv. Der findes mange muligheder for tilvalg til systemet f.eks. bevægelsessensorer, lysfølere eller en fingeraftryksscanner ved døren.

Når systemet integreres med mobiltelefonen, opnås ekstra sikkerhed og fleksibilitet. Modtag f.eks. en SMS-besked fra boligen, hvis alarmen går i gang, så du kan rekvirere den nødvendige hjælp.

Det er muligt at gå “aktivt” ind i huset via SMS og ændre på forskellige parametre eller f.eks. tænde for varmen på vej hjem fra kontoret.

 

HVORFOR SMART-HOUSE

 

Da Smart-House er baseret på et bus-system, kan man til enhver tid udvide eller ændre systemet og direkte koble sig på, fra ethvert sted i boligen.

Man undgår hermed lange kabeltræk tilbage til hovedtavlen. Den centrale enhed i systemet er Smart-House controlleren, denne er typisk placeret i et rack, sammen med boligens øvrige elektroniske udstyr.

Systemet passer lige så godt til en lille lejlighed som til en større bolig og samtidig en af de mest fleksible løsninger
på markedet i forhold til pris. Her kan man på en enkel
måde kombinere kabeltræk med trådløse produkter, hvilket gør systemet velegnet til både nybygninger og renoveringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *