Til ældre 2. generation Controllere  – CTRLX-230 Smart House Dupline

Med smart-house har du fuld kontrol over belysningen både indendørs- og udendørs, hvor forskellige situationer og stemninger let kan tilpasses efter behov. Korrekt lys-niveau fremhæver interiøret, så det kommer til sin ret. Der skabes en hyggelig atmosfære, når de små lamper rundt i stuen tændes og de store lamper dæmpes eller slukkes.

Lys scenarier

Du kan benytte de forprogrammerede lysscenarier, eller selv indstille de lysniveauer, som du ønsker, for at opnå den rigtige stemning. Måske ønsker du en behagelig atmosfære til en middag for to eller selskab med gode venner Korrekt læselys til en afslappende stund foran pejsen med en god bog? Fuldt lys når der skal gøres rent? Dæmpet belysning til en hyggeaften foran TV? Kun du sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Bevægelsesstyret lys

Nogle steder kan det være praktisk at styre lyset ved hjælp af bevægelsessensorer, som f.eks. bryggers. Når du har hænderne fulde af vasketøj er det behageligt at lyset tændes automatisk, når du går ind i rummet. Bevægelsesstyret lys kan også benyttes til at slukke i rum efter et tidsrum uden aktivitet f.eks. børneværelser.